Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6942290669

Λεμονής Αργύρης

Υπεύθυνος Ιατρείου Πόνου

Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ο ιατρός αλγολόγος είναι αναισθησιολόγος εξειδικευμένος στην διάγνωση και θεραπεία των ασθενών που υποφέρουν από χρόνιο πόνο.

Σε αντίθεση με τον οξύ πόνο ο οποίος είναι ένας απαραίτητος συναγερμός για βλάβη οργάνου η ιστού ,ο χρόνιος πόνος διαρκεί για περισσότερο από 3 μήνες και η αιτία που τον προκαλεί δεν ιάται με φαρμακευτική αγωγή η με χειρουργική επέμβαση.

Ο χρόνιος πόνος είναι ο ίδιος μια νόσος και σαν νόσος πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ο αναισθησιολόγος κατά την διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης έχει σαν στόχο να μην πονά ο ασθενής που χειρουργείται.

Η αναλγησία κατά την διάρκεια του χειρουργείου επιτυγχάνεται η με γενική αναισθησία και φάρμακα (οπιοειδή κ.α) η με ελάχιστα επεμβατικές πράξεις όπως αποκλεισμοί νευρών (ένα παράδειγμα είναι η γνωστή σε όλους επισκληρίδιος αναισθησία όπου ο ασθενής είναι ξύπνιος και δεν αισθάνεται τον πόνο στο σημείο της χειρουργικής τομής).

Η κλινική εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση του αναισθησιολόγου στην αντιμετώπιση του πόνου κατά την διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης είναι αυτό που τον καθιστά με την κατάλληλη εξειδίκευση υπεύθυνο ιατρό για την διάγνωση και την θεραπεία ασθενών που πάσχουν από χρόνιο πόνο στην καθημερινή τους ζωή.

Ρωτήστε το γιατρό


Μπορείτε να ρωτήσετε για το πρόβλημα πόνου που σας απασχολεί, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Πολύ σύντομα θα πάρετε απάντηση από ειδικό ιατρό της ομάδας μας.


Όνομα :(*)

Please type your full name.

Τηλέφωνο :

Invalid Input

E-mail :(*)

Invalid email address.

Η ερώτηση σας :(*)

Invalid Input

Δεν είμαι ρομπότ :(*)
Δεν είμαι ρομπότ :

Invalid Input

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".